• Középpontban a gyógyítás

  • Termoterápiás kezelés az ország 30 pontján

Tisztelt Látogató!

 
Üdvözöljük Önt az Uro-Clin Kft. honlapján.

Az URO-CLIN Egészségügyi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1997. augusztus 1. napján alakult meg, fő tevékenysége az urológiai szakorvosi ellátás. Egészségügyi szolgáltatóként ellátjuk Pécs, és Baranya megye valamennyi városi, társadalombiztosítás által finanszírozott urológiai járóbeteg szakrendelését, valamint Somogy megyében Barcson, Tolna megyében Dombóváron biztosítjuk az ellátást. Társaságunk közvetlen OEP finanszírozási szerződés alapján egynapos sebészeti ellátást folytat, és speciális urodinamikai, neuro-urológiai vizsgálatokat végez. Országosan 30 egészségügyi intézményben speciális urológiai beavatkozásokat (prosztata termoterápia) koordinálunk.

Szakorvosaink és egészségügyi szakdolgozóink betegközpontú, pácienseinkért elkötelezett szakemberek, képzettségük és a gyógyítás iránti alázatuk tette lehetővé, hogy az URO-CLIN Kft. az elmúlt két évtizedben fokozatoson fejlődve, meghatározó szerepet töltsön be a régió urológiai betegellátásában.

Társaságunk alapfilozófiája a betegek megbecsülése, megbízható, gyors és a legmagasabb szakmai színvonalon történő ellátása. Mindezt a tevékenységünkre, működésünkre vonatkozó jogszabályok és hatósági előírások betartásával, folyamatos minőségbiztosítási kontroll mellett valósítjuk meg.

Kérjük, tájékozódjon honlapunkon szolgáltatásainkról, és bármilyen urológiai panasza jelentkezik, forduljon hozzánk bizalommal.

Tisztelettel:

Dr. Fábos Zoltán

ügyvezető

 

   uroclin_ginop_5_3_2_16_2016_00096_c_fekvo_nyomdai.jpgEU-Tabla-.jpg